진주성을 다녀왔습니다! 후편 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

진주성을 다녀왔습니다! 후편 자유게시판

진주성을 다녀왔습니다! 후편  

페이지 정보

작성자 꽈배기 (112.♡.228.47) 댓글 1건 조회 2,978회 작성일 17-10-21 09:33

본문

진주성을 다녀왔습니다 이어서 시작!
미션을 마치고 점심시간이 찾아왔어요
저희는6명모둠 이어서 1명씩 도시락을 소개했어요
저는 주먹밥과 새우튀김을 준비했어요
제가 제일 맛있었던 것은  친구가 직접 싼 샌드위치가 맛있었어요!
그리고 후식으로 다들 간식을 꺼냈어요 저는 젤리를 준비했죠
다른 아이들은 마시멜로우,블루베리 쿠키,예감등을 준비했어요
우리는 그것을 맛있게 먹었어요
그리고 자유시간때 진실게임을 했어요
아이들이 다 우리반 그거 남자애들 뒷담화 했고 학교이야기도 했어요
그리고 저희가 돌아다니다가 5천원을 발견했어요 우리는 그것을 고민하다
우리는 선생님에게 드렸지요
그리고 국립진주박물관에 갔는데 처음보는 유물들이 많았어요
우리는 그것을 사진으로 찍었어요 아주 신기했었어요
우리는 서로 잃어버리지 않게 기차놀이를 하며 갔어요 좀 웃겼지만요
우리는 그리고 나서  3D영상관에 갔어요 우리는 아슬아슬하게 도착했죠
그 이야기는 직접가서 보세요! 알려드릴수가 없네요
그리고 우리는 반아이들과 무궁화꽃이피었습니다를 했어요
그런데 하고있는데 어떤 우리반인 키작은남자얘가
빨간립스틱을 발라서 오는거 있죠 ㅋㅋ 그래서 우리는 빵 터졌어요
그리고 우리는 좀비바이러스라는 게임을 했어요
제가 늦게 잡혀서 좋았지요
그리고 버스로 가는길에 높은계단을 올랐는데
아이들이  "아 나이먹은것같아." 라는 말을 했어요 저도 그랬지만요
그리고 우리는 버스에서 친구폰을 빌려서 숨바꼭질게임을 했는데
누가 데아터무제한이어서 핫스팟을 한거에요 그래서
우리는 도착할때까지 했지요

현장체험을 가서 너무 재미있었어요 6학년때 현장학습 기록문을 올릴께요
그럼 이상 꽈배기의 진주성을 다녀왔습니다 였습니다! 

I went to Jinju Castle, and then I started!
After the mission, we had lunch.
We've introduced a lunch box with a combined set of 6 people.
I prepared rice balls and fried shrimp.
The best thing I liked was the delicious sandwich my friend had!
And for dessert, I took out a snack. I prepared jelly.
Other kids prepared marshmallows, blueberries, and premieres.
We ate it delicious.
And I played Truth or Dare in my free time.
All the kids talked about boys and girls behind the scenes, and they talked about school.
And we went around and found 5,000 won, and we worried about it.
We gave it to our teacher.
And I went to the Jinju National Museum and there were lots of artifacts.
We took a picture of it. It was very interesting.
We went on a train ride to avoid losing each other. It was a bit funny.
And then we went to the 3D image, and we arrived at a close.
Go see the story directly! I can't let you know.
And we had anti-Semitic and rose flowers.
But we're doing this. Uh, my little boy, a little boy,
I'm wearing red lipstick. So we broke up.
And we played a game called Zombie Virus.
I liked being caught late.
And I climbed up the stairs on the way to the bus.
They said, " Oh, I think I'm older. " And I did.
And we played hide and seek game by borrowing friends from the bus.
Someone's been AWOL, so we've got a hot spot. So ...
We did it until we arrived.

I was going to experience a field trip. I'm going to post a field learning record when I was in sixth grade.
So, I went to Jinju Castle with a twist! 

추천0
  • 트위터로 보내기
  • 페이스북으로 보내기
  • 구글플러스로 보내기
  • 카카오톡으로 보내기

댓글목록

양양코믹스님의 댓글

양양코믹스 아이피 (180.♡.76.27) 작성일

재밌었겠군요! 저도 한번 가보고 싶네요ㅠㅠ

회원로그인

친구들에게 타닥타닥을 알려주세요

타닥채팅 함께해요

회원가입 하고 랭킹 도전!

• 오늘 타닥타닥 이벤트 타수는 777
  • 오늘 총 18명이 기록을 달성중 입니다.
  • 랭킹에 도전하세요!

사이트 전체 효과음 설정

• 효과음끔 이미지꺼짐 효과음 켜짐이미지켜짐